sobota 30. března 2013

Tři měsíce

....tak dlouho jsem tu s Vámi nebyla.

Veškerý volný čas a energii pohltila rekonstrukce a výstavba nové kuchyňky.Bouralo se,zazdívalo,montovalo,malovalo a to vše za normálního rodinného provozu. Prach byl opravdu v každičkém koutku,nebyla místnost,kde by nebylo něco z vystěhované kuchyně,nebo obyváku.Vařila jsem na provizorním vařiči a chvílemi propadala zoufalství,že to nemůže nikdy vypadat podle našich představ.
Ale protože jsem si to celé vymyslela já a opravdu dlóóóuho jsem k tomu svého muže přemlouvala a přesvědčovala,že to pak bude teprve ono,musela jsem zatnout zuby a vydržet.
A myslím,že se to vyplatilo.Nová vytoužená kuchyňka a z ní dveře přímo na terasu,byl pro mě ten nejkrásnější dárek ke kulatinám,které jsem v únoru oslavila.
Musím moc poděkovat svému báječnému muži,který měl do toho všeho zkouškové období a učil se opravdu jen po večerech.Má se svou ženou neuvěřitelnou trpělivost a plní jí i ta nejnemožnější přání :-)!


















Ale vypadalo to u nás i takto!



Takže jestli se některá z Vás chystáte na něco podobného,nebojte se a pusťte se s chutí do toho!
Chce to velkou dávku odhodlání a nebát se přiložit ruku k dílu.O to větší radost budete mít,až si uvaříte kávičku do svého oblíbeného hrnečku a vychutnáte si ji v novém :-).

Krásné Velikonoce,Alena.






9 komentářů:

  1. Překrásná kuchyňka. Vážně se vám povedla :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Proměna se moc povedla.Krásné velikonoce.Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Alenka aj Tebe prajem krásne sviatky. Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím Alenko.Proměna supééér a věřím,že máte radost a ta káva v novém chutná výborně.Nás kompletní rekonstrukce čeká za měsíc a už teď mám z toho hlavu.Trošku závidím v tom dobrém,že vy to máte už za sebou.Přeji krásné velikonoční svátky.Pavla

    OdpovědětVymazat
  5. Alenko, moc krásná proměna. Povedla se.

    Andrea

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Alenko, raduji se s tebou, je to krása a moc ti to přeji! Stavěli jsme, dobře vím, že člověk tu a tam propadá depresím a beznaději...ale se zlatým mužem jde všechno, viď!
    Dodatečně moc gratuluji k narozeninám a posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Alenko, vážně se vám to moc povedlo. Měj se moc hezky
    Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Alenko,
    to jsem teda kamarádka !
    Ani jsem ti nepochválila tvoji novou kuchyň a celou rekonstrukci, kterou jsem měla možnost vidět na živo a ve skutečnosti je ještě hezčí :-)
    Už se také těším na viděnou!

    OdpovědětVymazat