sobota 3. března 2012

Naše jarní dekorace

Dnes byl nádherný den plný sluníčka,včeliček a jak je vidět,první paprsky si nevychutnáváme jen my,ale i naši čtyřnozí miláčkové.Myslím,že náš kocour Matýsek je toho důkazem.Rozvalil se na konferenčním stolku,kde odpoledne hřeje sluníčko a líným pohledem mě sledoval při focení.Ani náhodou ho nenapadlo,že tam nemá co dělat,že je to místo pro kytičku.Vždyť nejkrásnější jarní dekorace je přece on!:-)Pro tentokrát jsem přimhouřila oko a  kytička musí počkat.Máte to doma se svými mazlíčky také tak?
Krásný zbytek dne Vám přeje Alena.







15 komentářů:

  1. Alenko je to ta nejkrásnější dekorace :-)) co bychom si počaly bez našich mazlíčků že? Mimochodem je to kusanec ta poslední fotka nemá chybu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Romanko 6 kg živé váhy.A to je mu jen rok a půl.Na fotkách vypadá jako lenoch a neviňátko,ale umí pěkně rošťačit.Když ho to chytne,lítá po celém domě jak střela.Ale je to mazel,hlavně mladší syn ho neustále muchluje.

    OdpovědětVymazat
  3. Alenko, úžasná dekorace, na takového mazlíka se nemůžeš zlobit, že zabírá místo kytičce. My doma kočku mít nemůžeme, nejstarší syn je alergik na kočičí srst, bydlíme u velmi frekventované silnice a navíc máme dva lovecké psi, jsou to samozřejmě také mazlíčci, ale bydlí venku, do bytu nesmí (skončili by určitě na gauči, a to nechceme.

    OdpovědětVymazat
  4. My to máme doma 2 krát, ale Tvoj Matýsek v kilách nemá konkurenciu. Je to nádherný kocúr a prosím Ťa na ten stôl nedávaj žiadnu dekoráciu, lebo on je tá najkrajšia aká môže byť. Je to nádherný ružový čumáčik. Andrea

    OdpovědětVymazat
  5. Matýsek je opravdu požitkář. My máme oma podobného Ferdu, dneska odpoledne se uvelebil na manželově posteli, protože tam krásně svítilo sluníčko. Samotného ho to tam ale asi nebavilo, protože se přesunul do svého pelíšku v obýváku. Jsou to lumpíci tihle naši miláčci :))

    OdpovědětVymazat
  6. Alenko,máte náááádherného číčáka! Náš černý Kulík je také pěkný vymazlenec, je mu 2,5 roku a tipuji stejná váhová kategorie... zvláště přes zimu.
    Úžasně si rozumí i s naším labradorem Clarkem - dokáže si zjednat respekt a jindy jej uplácí... Zkrátka - naši mazlící jsou někdy k popukání!
    Hezkou zbytek večera a zítřejší neděli! Maru

    OdpovědětVymazat
  7. Je krásny. My máme 2 menšie verzie. Dekorujú mi okenné parapety a zábradlie :D
    Občas, keď sa potrebujeme pomaznať :)máme ich aj vo vnútri...

    OdpovědětVymazat
  8. Holčiny moc děkuji za tolik milých komentářů k našemu kočičákovi.Mazlíci k domečku zkrátka patří,ať už je to pejsek,nebo kočička.
    Mějte krásnou neděli:-)))

    OdpovědětVymazat
  9. Alenko, to jsou tedy fotky!
    A máš pravdu, myslím, že každý, kdo má doma nějakou tu zvěř, mohl by o soužití napsat knížku...
    Přeji příjemný večer, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  10. Alenko,
    ten Matýsek , ale vyrostl viď ? ;-)
    To už snad ani není pravda, jak jsme Vám ho ještě jako malé koťátko přivezli !
    Je vidět, že se u Vás má moc dobře a i jako jarní dekorace úžasně ladí do interiéru :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné fotky, hlavně ta poslední je super.

    OdpovědětVymazat
  12. Zatím nejhezčí, co jsem viděla! Fakt na pošmajchlování. :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherný mazlík a fotečky moc povedené!!!

    OdpovědětVymazat
  14. Takové dekorace jsou nejněžnější a nejkrásnější :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Tohle jsou opravdu ty nejúžasnější dekorace! Ta poslední fotka je dokonalá!

    OdpovědětVymazat