pondělí 21. května 2012

Kouzlo keramiky

Krásné pondělní odpoledne Vám přeji.

Minulý týden jsem se dočkala dlouho očekávaného balíku.Píšu balíku,protože byl opravdu velký a skrýval něco tak krásného,že se s tím musím podělit i s Vámi.
Dorazit měl už v úterý,nicméně pošta se rozhodla mě napínat.Dočkala jsem se ve čtvrtek a s velkým napětím,jestli je vše v celku a nerozbité jsem se dala do rozbalování.Jak se ukázalo,nemusela jsem se bát.Keramička Lenička má zlaté ruce a byla vidět balící praxe.Všechny skvosty do naší zahrady přežily cestu z Litoměřic bez úhony a v pořádku.Už mají své místo a já se můžu z té nádhery radovat a jen obdivovat něčí šikovnost.










A abychom v pergole s pohledem na zahradní zákoutí stolovali stylově,nesmí nám doma chybět etažér na dobroty ze stejné dílny.Svícínek je dáreček přibalený pro radost.Leničko moc děkuji!






11 komentářů:

  1. Ališo, no tak to je paráda. Samé krásné věci. Na pítko a krmítko se také chystám, ale uvidíme jestli si nějaké taky neobjednám :-)
    měj se fajn Věrka

    OdpovědětVymazat
  2. Věruško moc děkuji.Já jsem prostě neodolala.A to jsem jen u zahrady,co teprve keramika do domečku,to by se nakupovalo:-)!Krásný večer,Alena.

    OdpovědětVymazat
  3. Alenko, dávám ti za pravdu, je to nádhera! Všechny kousky jsou krásné, ale to pítko...už léta si chci nějaké pořídit, pořád to nebylo úplně ono...tohle je krásné!
    Prozradíš autorku?
    Měj hezký večer, moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko podělím se moc ráda.Leničku jsem našla na MMB a tady je odkaz http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=194735 Opravdu je z čeho vybírat.Ilonka má od ní doma pěknou sbírku v kuchyni,tak ji příště okoukni naživo :-).Hezký večer,Alča.

      Vymazat
  4. Alenka,, to Ti verím,že darček veľmi potešil, je to krása. Do krásnej záhrady patria krásne veci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani děkuji za pochvalu.Zahrádka má do dokonalosti daleko,jsem zahradník amatér :-),kde se mi co líbí,zkouším u nás.Něco vydrží,něco skončí na kompostu.Máme tu jíl,takže vydrží jen odolní jedinci :-).Moc zdravím,Alena.

      Vymazat
  5. Alenka to sú krásne kúsky, keď budem mať záhradu ako tak hotovú, vedela by som si tú krásu tam predstaviť. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko a to je jen část.Lenička má ve své nabídce spoustu dalších pokladů,které musí slušet každé zahrádce,i té nedodělané :-).

      Vymazat
  6. Alenko,
    copak Lenička , ta je nejšikovnější keramička se srdcem na dlani co znám !
    Pítko nemá chybu !
    Krásnou zahradní keramiku máš a moc jí to u Vás v zahrádce sluší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ilonko,máš naprostou pravdu.Krásnější keramiku jsem neviděla,Lenička má zlaté ruce :-).

      Vymazat