středa 21. března 2012

Jarní výměna

Krásný den milé blogerky,
v pondělí na mě doma čekal balíček,na který jsem se opravdu moc těšila.Netušila jsem,co se v něm ukrývá,ale věděla jsem,že je od Věrušky http://www.verakaras.blog.cz.Po rozbalení mi srdíčko zaplesalo,protože takovou nádheru jsem si ani nedokázala představit.Uznejte sami,že háčkovaná dečka je naprostý skvost!A to měla Věruška v plánu mi dáreček ušít.Přečetla si ale,že bych moc ráda dostala něco háčkovaného a tak mi to splnila.A ještě k tomu přidala nádherný dopis, návleky na vajíčka,keramického ptáčka a vanilkové cukry pro vůni :-)
Věruško strašně moc Ti děkuji,udělala jsi mi velikánskou radost!
Jarní výměna byla prostě úžasná a já doufám,že se podobné akce zase brzy dočkáme.
Alena.



8 komentářů:

  1. Alenko, krásné dárečky.. :o) Hezký den, Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Alenko,
    dostaly jsme podobné dárečky háčkované dečky a keramické ptáčky :-)
    Je to moc milé, když si dokážeme vzájemně dělat radost jen tak !
    Krásný odpočinkový den :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Alenka aj ja som dostala od Helenky krásnu krásnu hačkovanú dečku a stále ju mám na stole a denne sa na ňu pozerám aká je krásna. Tiež máš pekný darček. Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Alenko, dostala jsi nádherný dáreček. Dečka je něžná jako sněhová vločka. Taky jsem z jarní výměny nadšená, tolik krásné energie. Přeji nádherné dny. Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. Alenko, to se tak hezky čte! Nepřestávám žasnou nad tím, jak si jsou "cizí" lidé schopni dělat radost. Je to moc hezký pocit.
    Přeji ti krásný den, pa Helena

    PS: krásná úvodní fotka!

    OdpovědětVymazat
  6. Alenka,gratulujem a darček darovaný zo srdca naozaj poteší.

    OdpovědětVymazat
  7. Alenko, decka je opravdu skvostna, vymena se vydarila a to je moc dobre! Take velikonocni vyzdobu mas moc hezkou,preji at vam to krasne pocasi vydrzi a zdravim, Monika.

    OdpovědětVymazat