pátek 16. prosince 2011

Předvánoční překvapení

Ježíšek je za dveřmi a stromeček čeká na svou chvíli.My máme jako každý rok připravenou jedličku.Získala si nás svou košatostí,barvou a úžasnou vůní.A jako každý rok si říkám,že sice máme krásný stromek,ale už méně krásný stojánek.Znáte ty nevábné,plastové,které se musí zakrýt velkou kupou dárků,aby nebyly vidět.Asi jsem byla moc hodná,protože mně včera doma čekalo překvapení.Krásný,vysněný,keramický stojánek.Konečně to bude stromečku slušet!Ti moji kluci vědí,co mamince udělá radost.




A ještě jeden předčasný dáreček bych Vám chtěla ukázat.Je od mé sestřičky,která je neuvěřitelně šikovná a vytváří jednu úžasnou věc za druhou!Skřítek mi udělal velikánskou radost a hned se u nás zabydlel.





.

5 komentářů:

  1. Alenko, dostala si úžasné dárečky! Stojan jsem letos kupovala asi měsíc, ne a ne vybrat ten pravý...nakonec mám klasický dřevěný kříž, ale ten tvůj, to je tedy krása! A skřítek - moc zdravím tvoji sestru a tiše obdivuji její umění!
    Klidný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Alenko,
    máš pravdu stromeček si zaslouží i hezký stojánek a tenhle mu fakt bude slušet :-)
    A koukám, že se u Vás zabydlují skřítci ;-)
    Krásný předvánoční týden !

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotečky. Přeji ti nádherné a klidné vánoční svátky plné radosti a lásky.

    OdpovědětVymazat
  4. Alenko, děkuji za návštěvu u mne a s radostí oplácím...přeji krásný zbytek vánočních svátků a do nového roku přeji jen to nejlepší.
    Soňa

    OdpovědětVymazat
  5. Alenka, presne ako hovoríš stojany na stromček sú rôzne viac či menej pekné. My dve máme rovnaký vkus, pretože som tento rok kúpila presne taký istý ako ty. Krásny zelený a hlavne keramický. Andrea

    OdpovědětVymazat