čtvrtek 24. listopadu 2011

Na poslední chvíli





Na tahle čtyři čísla jsem měla zálusk už v loni,ale rozhoupávala jsem se s jejich objednáním tak dlouho,že bylo po Adventu.Letos jsem na tom byla podobně.A pak jsem si řekla,že vyrobit je, nemůže být zas až takový problém.Koupila jsem v železářství drátek a kleště a dala se do toho.Prvních pár pokusů skončilo v koši.Každá číslice byla jinak velká,nešly mi obloučky.Ale postupně jsem se s drátkem skamarádila a myslím,že výsledek docela jde.Sprejem jsem je nastříkala na černo a bylo hotovo.V neděli začíná Advent a protože by byla škoda neudělat jich víc, rozeběhnou se čísla i do domovů kamarádek a snad tento malý dáreček potěší.

4 komentáře:

  1. Alenko,
    ty jsi tedy šikulka :-)
    A není to na poslední chvíli, vždyť je teprve pátek 25.11. a jak tě znám do neděle stihneš adventně vyzdobit celý domeček ;-)
    Černý svícen mám také ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ilu,
    no do neděle to mám na knop.Už Ti je jdu balit a mažu na poštu.
    Krásný víkend - však Ty víš!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Aleno, jsi sikovna jak hrom. Prima napad. Urcite jej taky vazkousim. A svicinek mam taky, akorat jsem jej predevcirem pretrela na bilo :o)
    Mej prima vikend, Katerina

    OdpovědětVymazat
  4. Alenko, jsou naprosto perfektní! Úžasné! Já s drátem nekamarádím, naše Terka ano, odrátovává sklenice a dózy, teď mi došlo, že jsem je ještě neukázala...Jedny Vánoce dělala drátěné monogramy na balíčky :o)
    A ty čísílka, ty tedy jsou!
    Moc zdravím, helena

    OdpovědětVymazat