pondělí 31. října 2011

Halloween


Protože je dnes Halloween a k tomuto svátku patří dýně,připravila jsem k dnešní večeři polévku z dýně Hokaido.Já si na ní opravdu pochutnala,ale převažující mužská část rodiny už tak nadšená nebyla.Manžel ji okomentoval slovy,že by se na ní dalo přežít.Ale mají smůlu,polévku určitě zařadím do našeho jídelníčku.Ona totiž nejenže báječně chutná, ale na talíři i báječně vypadá!

4 komentáře:

  1. Milá Alenko, vítám vás mezi blogerkami! Ať vám přinese hodně radosti, inspirace a nových přátelství. Moc ráda vás přivítám na svém blogu.
    Mějte se hezky, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Helenko moc děkuji.Vás blog mám uložený v oblíbených a je pro mě velikou inspirací.Nejen v receptech a háčkování,ale i v tipech na dárky.Knížku Od Jana Šmída Obrázky z Provence mám schovanou pro manžela k Vánocům.Podívat se tam,je náš velký sen a když jsem u Vás tuto knížku viděla,bylo mi hned jasné,že udělá radost.
    Ještě se mám co učit a dohánět,ale jsem ráda,že jsem si blog založila a můžu být mezi Vámi.
    Alena.

    OdpovědětVymazat
  3. Alenko,
    koukám, že už máš první komentář od Helenky , jen tak dál :-)
    Také jsem měla v plánu polévku udělat po vydlabání dýně, ale jelikož doma byla polévka knedlíčková , už o ní nikdo doma nestál ;-)
    Tak já někdy na ní přijedu k Vám ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ilu určitě,je opravdu výborná.
    Já teď ležím,protože mě skolila chřipka.Naštěstí jdu do práce až v pátek,tak se do té doby snad vykurýruju.Ale zase to má své výhody,můžů se věnovat blogování:-)

    OdpovědětVymazat