úterý 23. října 2012

Volný den

Krásný den přeji!
Dnes mám volno a i když je venku zamračeno,já si toto podzimní počasí užívám.Nemám pocit špatné nálady ani smutku.Naopak.
Podzim je báječná doba,kdy nám doma hoří svíčky a jejich zásoby mizí neuvěřitelnou rychlostí.Všude voní jablíčka,protože milujeme všechny ty štrúdly,koláče,hraběnčiny řezy,kompoty a jablíčka rozpečená v pícce.Sušíme ořechy,protože mám kamarádky,které mě  každý rok zásobují a já mám z čeho péct cukroví.
Topíme v krbu a  užíváme si ten krásný pohled do plamenů s šálkem čaje,ale i něčeho ostřejšího :-).
Já mám snad ještě větší potřebu neustále chystat nějaké dobroty a pak jen pozorovat,jak to v těch třech mužských mizí.
Zkrátka podzim mám moc ráda a dobrou náladu posílám i Vám.
Alena.









¨





čtvrtek 4. října 2012

Říjnové radosti

Krásný říjnový den!
Poslední dobou jsem zanedbávala počítač a s překvapením zjistila,že od mého posledního příspěvku uběhl pomalu měsíc.
Dalo mi opravdu velikou práci prohlédnout všechny vaše krásné podzimní výzdoby a výtvory.Toto období nabízí největší paletu barev a příroda nám naděluje tolik úžasného materiálu ke tvoření.
U nás se s podzimem zabydlela jedna krásná dáma ,které jsem nemohla odolat v obchůdku Bella Rose a dvě kytičky,z nichž jedna je darovaná a jedna koupená v Baumaxu ve slevě.













Krejčovská panna byla láska na první pohled a hned jsem věděla,že k nám domů bude krásně pasovat.Mužská část rodiny sice nechápavě kroutila hlavou,ale to konec konců u každé dekorace :-)!
Kdyby bylo po jejím,měli bychom v obyváku jen obří televizi,playstation a repro bedýnky.No  máme to my ženské jednoduché!
Po cykasu jsem toužila už dávno,jen doufám,že se mu u nás bude dařit.A pokojovou azalku?Tu jsem dostala od kolegyně a krásně se vyjímá na okenním parapetu.
Přeji vám všem co nejvíce slunečních dnů,hodně tvořivých nápadů a nádherný podzim!